Du är här: Hem / Konfirmation / XPloring? - om konfirmation

Alla människor har frågor och funderingar. Det kan vara svåra tankar kring kärlek och död, vardagliga grubblerier eller stora, förväntansfulla drömmar inför framtiden. Men trots att alla går runt och funderar är det ibland lätt att känna sig ensam om sina tankar. Är det bara jag i hela världen som tänker så här? Ligger någon annan vaken just nu och frågar sig samma sak? Oroar sig andra i min ålder för det här?

Du är inte ensam att fundera över livet. Varje år väljer ca 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kykran. För många blir konfirmationen en chans att utforska både sig själv och andra, att få testa sina åsikter och värderingar. Som konfirmand får du diskutera livets små och stora frågor tillsammans med både jämnåriga och äldre. Konfirmation är en upptäcktsresa vi gör tillsammans.

XPloring?

Vad funderar du på?

Konfirmation handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor. Helt enkelt det som är viktigt för dig.

Namnet XPloring berättar att konfirmandtiden handlar om ett gemensamt uforskande. Tillsammans med dig, med andra konfirmander och ledare vill vi utforska frågor om livet, Gud, ondska, kärlek, hopp...

Alla rättigheter reserverade Kvistofta Församling
Svenska kyrkan
2016
Besöksadress Kvistofta Församling Frösögatan 1
257 30 Rydebäck
Postadress Kvistofta Församling Box 14 257 21 Rydebäck
Telefon 042-37 33 00 E-postadress kvistofta.forsamling(snabel-a)svenskakyrkan(punkt)se